There’s always a lot happening at the Georgia Pharmacy Convention — courses and classes, events, fun and games, meetings, and lots of chances to connect (and grow and play, too). Don’t believe us? Here’s the full list of everything going on during our four days on Amelia Island. Don’t say we don’t keep you busy.





Schedule at a Glance

Thursday

What’s New With Medication Therapy Management?

Thursday, June 15; 7:00 AM – 7:50 AM • 1 hour(s) CPE

Registration desk open

Thursday, June 15; 7:00 AM – 5:00 PM

Free coffee and pastries

Thursday, June 15; 7:00 AM – 9:00 AM

Workshop: Empowering Your Pharmacy Team

Thursday, June 15; 8:00 AM – 10:00 AM • 2 hour(s) CPE

What’s Changed: Treatment Updates for 2017

Thursday, June 15; 8:00 AM – 10:00 AM • 2 hour(s) CPE

Alzheimer’s and Related Diseases: Myths, Misperceptions, and Medications

Thursday, June 15; 8:00 AM – 10:00 AM • 2 hour(s) CPE

THURSDAY GENERAL SESSION: Millennials, Gen Xers, Boomers, and Beyond

Thursday, June 15; 10:15 AM – 12:00 PM • 1 hour(s) CPE

2017 New Laws Update

Thursday, June 15; 1:30 PM – 3:00 PM • 1.5 hour(s) CPE

The Business of Diabetes: The Path to DSME Accreditation

Thursday, June 15; 1:30 PM – 3:00 PM • 1.5 hour(s) CPE

Expo Grand Opening and Reception

Thursday, June 15; 3:00 PM – 6:00 PM

Mercer University College of Pharmacy: Alumni & Friends Dinner

Thursday, June 15; 7:30 PM – 10:30 PM

Friday

Registration desk open

Friday, June 16; 7:00 AM – 5:00 PM

Free coffee and pastries

Friday, June 16; 7:00 AM – 9:00 AM

How to Move In, Move Up, or Move On

Friday, June 16; 8:00 AM – 9:00 AM • 1 hours CPE

Making Progress with Senior Care: Opportunities for Improving Patient Care

Friday, June 16; 8:00 AM – 9:00 AM • 1 hours CPE

New Drug Update 2017: A Formulary Approach

Friday, June 16; 9:15 AM – 10:15 AM • 1 hours CPE

Adverse Drug Events: A Legal Perspective

Friday, June 16; 9:15 AM – 10:15 AM • 1 hours CPE

Technicians and the High-Performing Pharmacy Team

Friday, June 16; 10:30 AM – 12:00 PM • 1.5 hours CPE

Compounding Procedure Review: The Basics of Quality Compounded Preparations

Friday, June 16; 10:30 AM – 12:00 PM • 1.5 hours CPE

Bridging the Gaps: Pharmacy School Training, Scope of Practice, and Patient Care

Friday, June 16; 1:00 PM – 1:45 PM • 0.75 hours CPE

Expo Open with Reception

Friday, June 16; 4:00 PM – 6:00 PM

The Georgia Pharmacy Foundation Draw Down!

Friday, June 16; 5:00 PM – 5:30 PM

Student & Student Sponsor Reception

Friday, June 16; 6:00 PM – 6:30 PM

PharmPAC Investors Reception and Legislative Victory Party

Friday, June 16; 6:30 PM – 7:30 PM

Saturday

Registration desk open

Saturday, June 17; 7:00 AM – 4:00 PM

Free coffee and pastries

Saturday, June 17; 7:00 AM – 9:00 AM

Working in a Multi-Generational Workplace: Embracing Generational Differences

Saturday, June 17; 8:00 AM – 10:00 AM • 2 hours CPE

The SBIRT Approach: Improving Care for Patients with Substance Abuse Disorders

Saturday, June 17; 8:00 AM – 9:00 AM • 1 hours CPE

2017 Federal and State Legislative Issues Update

Saturday, June 17; 8:00 AM – 9:00 AM • 1 hours CPE

Marketing Your Pharmacy Services with Social Media

Saturday, June 17; 9:10 AM – 10:10 AM • 1 hours CPE

GENERAL MEMBERSHIP MEETING

Saturday, June 17; 10:15 AM – 11:00 AM

SATURDAY GENERAL SESSION: Research Showcase

Saturday, June 17; 11:15 AM – 12:30 PM • 1 hours CPE

ACHP Luncheon & Annual Business Meeting

Saturday, June 17; 12:30 PM – 1:45 PM

AEP Luncheon & Annual Business Meeting

Saturday, June 17; 12:30 PM – 1:45 PM

Improving Patient Outcomes with MedSync and Other Adherence Programs

Saturday, June 17; 2:00 PM – 3:00 PM • 1 hours CPE

Cannabidiol: Updates in Pediatric Care

Saturday, June 17; 2:00 PM – 3:00 PM • 1 hours CPE

A Visit With Board of Pharmacy and GDNA Leaders

Saturday, June 17; 3:15 PM – 4:15 PM • 1 hours CPE

President’s Bash

Saturday, June 17; 7:00 PM – 10:00 PM

Sunday

Free coffee and pastries

Sunday, June 18; 7:30 AM – 9:30 AM

Inspirational Service (Christian)

Sunday, June 18; 7:45 AM – 8:30 AM

Registration desk open

Sunday, June 18; 8:00 AM – 9:00 AM

Taking Your Immunization Program to the Next Level

Sunday, June 18; 8:30 AM – 10:30 AM • 2 hours CPE

Women’s Health Update

Sunday, June 18; 8:30 AM – 10:30 AM • 2 hours CPE